Hvad giver dit nøglekort dig af muligheder?

Som medlem af SMil Århus kan du benytte vores lokaler til leg og hygge næsten som det passer dig. Og du kan lukke dig selv ind og ud af lokalerne med dit personlige nøglekort.

Med dit nøglekort har du adgang til SMil Århus' lokaler på medlemsaftener og til arrangementer, samt i tidsrummene for udvidet åbningstid (markeret med grøn): 

Tid:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

07-17:

17-20:

20-07:

 

HUSK: 
Altid at tjekke kalenderen på forsiden om der er et andet arrangement inden du møder op!

Alle SMil Århus medlemmer kan i dette tidsrum frit benytte lokalerne til leg, man skal være indstillet på at skulle deles pænt om lokalerne med andre medlemmer som var det på en alm. medlemsaften.

På dage med udvidet åbningstid er der ingen lokaleansvarlig tilstede i lokalerne som på en alm. medlemsaften. Det er derfor dit ansvar at tingene forgår efter "bogen", såsom at rydde pænt op, og sørge for at alt er lukket og slukket når du igen forlader lokalerne.

Det er pga. brandsikkerhed ikke tilladt at overnatte i lokalerne.

Du kan også som medlem i SMil Århus medbringe op til to gæster fra andre SMil afdelinger på dage med udvidet åbningstid som ligger uden for den normale åbningstid, blot de er gyldige være SMil medlemmer. En gæst ankommer sammen med dig og skal også forlade foreningen sammen med dig.