Hvad giver dit nøglekort dig af muligheder?

Som medlem af SMil Århus kan du benytte vores lokaler til leg og hygge næsten som det passer dig. Og du kan lukke dig selv ind og ud af lokalerne med dit personlige nøglekort.

Med dit nøglekort har du adgang til SMil Århus' lokaler på medlemsaftener og til arrangementer, samt i tidsrummene for udvidet åbningstid (markeret med grøn): 

Tid:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

07-17:

17-20:

20-07:

 

HUSK: 
Altid at tjekke kalenderen på forsiden om der er et andet arrangement inden du møder op!

Vi holder åbent fredage fra 20-02 og lørdage fra 20-02. 

Om lørdagen kan der være et særligt tema.

Tjek altid kalenderen inden du tager afsted for at sikre dig, at vi har åbent og om aftenen har et tema.

Den bedste måde er at henvende dig ved at sende os en mail eller du kan møde op til et bestyrelsesmøde.

På bestyrelsesmøderne vil punkter fra gæster komme først på dagsordenen, så det ikke er nødvendigt for gæsten at blive under hele mødet.

Det afgøres af bestyrelsen fra gang til gang.

Vore priser finder du her

Musikken der spilles i lokalerne nøje udvalgt til at passe ind i den stemning der er i lokalerne. Har du forslag til ny musik er du velkommen til at kontakte bartenderen.

Vi vil meget gerne have aktive interessegrupper i SMil Århus. Vil du gerne oprette en gruppe så send en ansøgning til bestyrelsen, hvori du beskriver gruppens formål, om det skal være en åben eller lukket gruppe, samt hvem der skal være kontaktperson og dermed nøgleansvarlig for gruppen.

Bestyrelsesmedlemmer glemmer ligesom andre mennesker. Bestyrelsesmedlemmerne kommer på medlemsaftenerne som menige medlemmer, og det er nemt at glemme ting, man kort har snakket om på en medlemsaften. Så det er ikke tegn på arrogance eller ligegyldighed hvis du bliver bedt om at henvende dig skriftligt.

Ud over særlige arrangementer hvor der er offentlig adgang til, er der kun adgang til foreningens lokaler for medlemmer. For at sikre et trygt miljø er lokalerne (ud over de offentlige aftner) altid aflåst.

SMil Århus er med i en landsforening. Besøg vores landsforening på www.sado.dk  (her ser du de øvrige afdelinger).

Når du er medlem i SMil Århus er du velkommen til at besøge de øvrige afdelinger i SMil. (dog gælder der særlige forhold for SISC afdelingen).

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed.
Der indkaldes for medlemmer i.h.t. vedtægterne. Generalforsamlingen ligger i efteråret. 

Referater fra Generalforsamlingen er til gennemsyn i foreningens lokaler og i en dropbox, hvor linket sendes rundt til medlemmer jævnligt