E-mailUdskrivExport ICS

Peer Sub - "Brevkasse - Dominante inviteres"

Arrangementoplysninger

Peer Sub -
Arrangement:
Peer Sub - "Brevkasse - Dominante inviteres"
Dato:
ons, 13. februar 2019, 19:00 - 22:00
Kategorier:
Arrangement, PeerSub

Beskrivelse

Dagens overskrift: Brevkassen – de dominante inviteres!

Som noget helt unikt på denne aften ønskes det, at de dominerende/toppe deltager i aftenens tema, til at besvare de spørgsmål, vi end skulle stå inde med.

Så I aften holder vi ”brevkassen”. Her vil/har de submissive stille spørgsmål til brevkassen, som skal besvares af de dominante, der deltager på aftenen – så kom glad!  Så står du inde med et eller flere spørgsmål som submissiv/bund, som du ønsker at en dominant skal besvare, så benyt muligheden til at sende spørgsmålet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ikke nåede det til sidste arrangement, og så vil alle spørgsmål blive brugt til aftenens tema.

Vores fælles udgangspunkt er underkastelse.

Om du lige er mand eller kvinde, ejet slave(inde) eller blot drages af det dominerende … Du er velkommen.

Om du lige er trådt ind i miljøet eller er gammel i gårde er du lige velkommen. Vi har alle noget at give til hinanden. Hvad der deles i denne gruppe er fortroligt og bliver i gruppen.

Det er tanken, at denne gruppe skal mødes hver 5. uge, så vi skifter mellem lige og ulige uger. Der vil altid være en overskrift for dagens møde, men det vigtigste er dialogen.

Dagsaktuelle tanker og spørgsmål er der ALTID plads til.

Alle submissive er velkomne. Det koster 120 kr i dagsmedlemsskab for ikke medlemmer af SMil.

For ikke medlemmer sker tilmelding til arrangementet via mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er ingen dresscode til Peer Sub.

Dominante ingen adgang!