E-mailUdskrivExport ICS

KinkYouth – Slå slaven af tønden

Arrangementoplysninger

KinkYouth – Slå slaven af tønden
Arrangement:
KinkYouth – Slå slaven af tønden
Dato:
lør, 2. februar 2019, 20:00
Kategorier:
Arrangement, KinkYouth

Beskrivelse

Gør jer klar! For lørdag den 2. februar slår vi dørene op for alle vore kære SMil-medlemmer fra kl. 20:00 til 02:00 – og denne gang til årets mest fantastiske og kinky fastelavnsfest! Der er desuden på denne aften mulighed for at tage en partner over 35 år med, hvis man selv er under 35 år eller derunder. Tilmelding sker ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest en time inden festen starter, og man er tilmeldt, så snart mailen er sendt af sted.

Aftenens helt store omdrejningspunkt bliver en ganske særlig begivenhed, som vi fra Kink Youth længe har glædet os til at præsentere for jer alle sammen:

”Slå slaven af tønden”!

To menneskelige fastelavnstønder vil blive hængt op i midten af lokalet med bundtvis af slik viklet på kroppen – og her bliver det så vores skønne deltageres opgave at tage sig kærligt af 'tønderne' og tvinge slikket af dem med diverse slagredskaber. Gå ikke glip af denne festlige konkurrence om at blive kronet som aftenens fastelavns-Konge og Dronning!

Og da det jo er fastelavn, ser vi naturligvis gerne, at man tager sig godt ud i enten sit bedste, flotteste og mest sexede outfit eller ifører sig en eller anden form for spændende / kinky / fræk udklædning. Kun fantasien sætter grænser, og i løbet af aftenen vil der i den forbindelse også blive uddelt en helt særlig påklædningspris!
Decideret udklædning er derfor ikke et must – bare kom og vær lækre og smukke som I altid er, hvis ikke kostumet lokker.

Vi glæder os alle til at byde jer alle velkomne i SMil Aarhus til dette festlige event!

De bedste hilsner,
SMil Aarhus, Kink Youth.

 

KinkYouth er et event for unge mellem 18 og 35 Læs mere