En medlemsaften i SMil Århus starter i garderoben. Her har man muligheden for - mentalt og fysisk - at lægge dagligdagen på hylden, og skifte den ud med noget mere frækt, udfordrende eller fetish-præget. Måske skal man bare af med overtøjet, og måske har man brug for en omklædning. Begge dele er muligt.

Når man kommer ind i de mere spændende lokaler, foreviser man som det første sit medlemskort til den lokaleansvarlige, som oftest bartenderen

På en medlemsaften kan der ske alt eller ingenting. Som oftest vil der være aktiv leg. Nogle starter med muligheden for at snakke og være social i cafeområdet, andre starter med at lege og vælger bagefter at snakke, Nogen trækker ind i vores lukkede lokaler til mere privat leg. Andre bruger vores store, åbne rum og alle dets muligheder.

Det er ikke usædvanligt, at folk dukker op for hyggen og samværets skyld. Det er ikke et krav man skal deltage i det sociale samvær, ligesom det heller ikke er et krav at man skal lege og være aktiv. Der er plads til det hele.

For at skabe en god og hyggelig stemning i lokalerne er der dæmpet belysning og stearinlys overalt i og der spilles dæmpet musik og i cafeområdet er det muligt at nyde en forfriskning. Der flirtes, knyttes venskaber, der bliver snakket om BDSM og alt mulig andet. 

I SMil Århus er der gode muligheder for at møde nye, spændende mennesker, få sig en god snak om BDSM/hård sex og selvfølgelig også om alt mulig andet, ligesom der er også gode muligheder for at knytte nye venskaber.


Læs hvordan en informationsaften foregår