SMil Århus blev startet i 1983 og har siden starten haft fokus på at være et spændende sted med mulighed for at dyrke SM/hård sex og møde mennesker der deler samme interesser.

SMil Århus er stedet hvor du frit kan dyrke din SM på alle niveauer i superlækre lokaler, der hele tiden vedligeholdes og fornyes.

I SMil Århus er der også plads til at du i vores cafeområde kan snakke med søde og spændende mennesker, mens du nyder en god kop kaffe, henter inspiration, udveksler ideer eller skaber nye kontakter.

Alle er velkomne i SMil Århus, så om du er ung/gammel, single/par, hetero/biseksuel/homoseksuel, tv/cd eller fetichist har ingen betydning, når bare du har lysten til SM/hård sex. Fordeling mellem kønnene, par og singler er i SMil Århus i en god og naturlig balance.

Den enkeltes opfattelse af SM/hård sex kan være meget forskellig. I SMil Aarhus har vi medlemmer der bl.a. dyrker: Psykisk dominans, bondage/fiksering, fetichisme, smæk/pisk, rollespil, smerte/stimulans, urin/kinky/bizar sex, tvang eller underkastelse. Dette sker i gensidig respekt for hinanden og uden fordomme.

Alle genrer fra blid SM til meget hård SM eller hård sex er velkommen i SMil Århus, når bare de som dyrker det er enige om det.

SMil Århus er en del af Landsforeningen SMil, som er et landsdækkende samarbejde med i alt 5 afdelinger. Dette gør at vores medlemmer er velkomne i de øvrige afdelinger.

Vi har i SMil Århus bl.a. medlemsaftner, foredrag/oplæg, fester, tema aftner og workshops. Der er normalt mulighed for at dyrke SM/hård sex til alle arrangementer.


Se også Andre Afdelinger

Se også Medlemsaftner