E-mailUdskrivExport ICS

Arrangementoplysninger

Poly-forhold
Arrangement:
Poly-forhold
Dato:
lør, 8. oktober 2022, 15:00 - 19:00
Kategori:
Arrangement

Beskrivelse

En eftermiddag for alle der er interesseret i poly-forhold, uanset om du lever det, kunne tænke dig at leve det eller bare er nysgerrig. Åbent for alle, uanset BDSM-mæssig orientering, også for dagsmedlemmer.

Er du ny eller nysgerrig, kan du få tips til, hvordan du kommer i gang med et poly-forhold. Er du erfaren, kan du høre hvad andre gør.

Hvad er poly-forhold for dig? Hvordan lever du i dit poly-forhold? Forskellige former for poly-forhold. Hvad med jalousi?

Principperne for eftermiddagen er respekt for hinanden og hinandens forhold, man deltager i det man har lyst til, ingen er mere end andre, og vi håber, at alle er indstillet på at dele ud af viden, kunnen, oplevelser og erfaringer.

Som altid er der gratis adgang for SMil-medlemmer. Hvis du ikke er medlem af SMil, skal du forhåndstilmelde dig ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi kan pt. desværre ikke love dig svar på spørgsmål via denne mail, men det er vigtigt, at du bliver registreret. Når du ankommer til SMil skal du betale et dagsmedlemskab på 120 kr. Der vil normalt være mulighed for at deltage i aftenens arrangement på samme dagsmedlemsskab.

Vi starter kl. 15.00 med fælles snak, og for de som har mulighed og lyst til at deltage om aftenen, arrangerer vi takeaway. Vi slutter senest kl. 19.00, så der kan blive gjort klar til aftenens arrangement.

Foreningens normale dresscode er gældende, dvs. lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende. Sort eller nobel påklædning er også acceptabelt.