E-mailUdskrivExport ICS

Arrangementoplysninger

Domini Noctis
Arrangement:
Domini Noctis
Dato:
lør, 12. november 2022, 15:00 - 19:00
Kategorier:
Arrangement, Domini Noctis

Beskrivelse

Alle dominerende mænd og undergivne kvinder er velkomne. Vi starter med en række eftermiddage med udveksling af erfaringer: Hvad er dominans? Hvordan udøves dominans? Forskellige former for dominans. Dominans og sikkerhed. Dominans og aftercare.

 

Alle dominerende mænd og undergivne kvinder er velkomne. Vi udveksling erfaringer: Hvad er dominans? Hvordan udøves dominans? Forskellige former for dominans. Dominans og sikkerhed. Dominans og aftercare.

Principperne for eftermiddagen er respekt for hinanden og hinandens leg, man deltager i det man har lyst til, ingen er mere end andre, og vi håber, at alle er indstillet på at dele ud af viden, kunnen, oplevelser og erfaringer.

Som altid er der gratis adgang for SMil-medlemmer. Hvis du ikke er medlem af SMil, skal du forhåndstilmelde dig ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi kan pt. desværre ikke love dig svar på spørgsmål via denne mail, men det er vigtigt, at du bliver registreret. Når du ankommer til SMil skal du betale et dagsmedlemskab på 120 kr. Der vil normalt være mulighed for at deltage i aftenens arrangement på samme dagsmedlemsskab.

Vi starter kl. 15.00 med fælles snak. Fra kl. 16 er der leg, og for de som har mulighed og lyst til at deltage om aftenen, arrangerer vi takeaway. Vi slutter senest kl. 19.00, så der kan blive gjort klar til aftenens arrangement.

Til Domini Noctis ser vi gerne at påklædningen signalerer dominerende mænd og undergivne kvinder. Den skal som et minimum overholde foreningens normale dresscode, dvs. lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende. Sort eller nobel påklædning er også acceptabelt.