E-mailUdskrivExport ICS

Arrangementoplysninger

Rebhygge - Begyndere
Arrangement:
Rebhygge - Begyndere
Dato:
tor, 16. september 2021, 19:00 - 22:00
Kategori:
Bondage

Beskrivelse

REBHYGGE BEGYNDER :
Hurra vi har fået en torsdag mere, det betyder vi nu tilbyder 2 torsdage fra kl. 19 til 22, og ikke nok med det, du må tage en gæst med hver gang, det koster dog 120.- husk kontanter også til køb af kaffe, vand og chokolade. Vi anbefaler dog at blive medlem så hurtig som mulig, da det er billigere end at være gæst.
Tilmelding på https://fetlife.com/events/ er obligatorisk, da vi skal have styr på, hvor mange der kommer. Maks. antal deltagere: 22 personer. Det gør ikke noget du ikke har en partner at binde med til dagen, vi ser om ikke det lykkes at sætte jer sammen, så kom frisk
Rebenes univers spiller på så mange strenge, men kort fortalt synes jeg man mangler den del der er så vild, Connection leg, det kan noget helt særlig og ses ikke ret mange steder herhjemme.
Krydder du det med lidt Pain/pleasure ind over, leg med redskaber, det kan være alt lige fra sexlegetøj til kapsler eller andet der skaber en hyggelig leg, så har man et setup der ikke kun udfordre riggeren men bestemt også modellen.

Det er her rejsen i rebene starter og bliver rigtig sjov, men inden vi når dertil er der lige de helt basale ting vi skal have styr på, så vi for alvor kan lege med det sjove under trygge og sikre rammer.

Det vil være muligt at købe reb på dagen, ligesom det vil være mulig at medbringe egen reb og få dem gennemgået og tjekket op.

Da niveauet selv for begyndere kan variere, vil følgende bindinger være på programmet for begyndere.
Inden I hopper videre til let øvet undervisning, vil I have styr på samtlige af nedenstående bindinger.
Jeg vil forsøge at rumme alle niveauer inden for kategorien "Begyndere" bindinger:

Ting man skal være obs på, nerver der skal tages hensyn til, hvad skal man være obs på og hvad skal man gøre hvis det går galt.
Leg med et reb "Connection leg", herunder forskellige måder at bruge dominans i rebene på
Single column tie
Double column tie
Friktioner i bindinger
Suspension lines sikringer, hvis man vil bruge dette senere
Sikkerhedsudstyr og gennemgang af reb
forskellige typer af reb. ( hamp, Jute, Hør m.m )
Cocoon Tie ( en simpel og let binding der dog kræver lidt af både model og rigger )
KTK (Vores simple undervisningsTK)
Hip Harness