E-mailUdskrivExport ICS

Arrangementoplysninger

Rebhygge - Øvede
Arrangement:
Rebhygge - Øvede
Dato:
søn, 19. september 2021, 10:00 - 17:00
Kategori:
Bondage

Beskrivelse

REBHYGGE ØVEDE :
Tilmelding på https://fetlife.com/events/ er obligatorisk, da vi skal have styr på, hvor mange der kommer. Det er nu en mulighed at tage en gæst med på dagen, dette koster 120.- som betales kontant, på samme tid udfyldes vores diskretions regler. Der kan købes kaffe og vand, chokolade i vores bar, så husk kontanter til dette.

Maks. antal deltagere: 22 personer. Det gør ikke noget du ikke har en partner at binde med til dagen, vi ser om ikke det lykkes at sætte jer sammen, så kom frisk.

Rebenes univers spiller på så mange strenge, men kort fortalt synes jeg man mangler den del der er så vild, Connection leg, det kan noget helt særlig og ses ikke ret mange steder herhjemme, krydder du det med lidt Pain/pleasure ind over, leg med redskaber, det kan være alt lige fra sexlegetøj til kapsler eller andet der skaber en hyggelig leg, så har man et setup der ikke kun udfordre riggeren men bestemt også modellen.

Det vil være muligt at købe reb på dagen, ligesom det vil være mulig at medbringe egen reb og få dem gennemgået og tjekket op.

Øvede:
Undervisning for let øvet and beyond, - vil sige at man kan de grundlæggende bindinger og knuder
Altså det man bliver undervist i på begyndere.
Desuden kan man låse sine suspension lines, uanset om man binder på ring - eller bambus.
Fokus vil være på semi-suspension, og der vil komme udfordringer - hvor I skal binde freestyle
Derfor er det vigtigt, at I har styr på at låse bindinger sikkert af med friktioner.

Dagens bindinger vil blive slået op på fetlife i vores gruppe, som man kan tilmelde sig på linket her, https://fetlife.com/groups/222474

Det vil typisk være en step by step binding som vi gennemgår og laver 2 gange inden man slippes løs og selv skal prøve den, der vil blive vist suspensions punkter og muligheder i den.
Vi kommer omkring forskellige Harness til både overkrop og hofter ( også kaldet hofteknallert )

Da vi er i smil kommer der også det vi kalder Brugbar reb til sex eller fiksering og andet brug, det kan være torturreb, men også sansesreb så vi har hele paletten med, her vil en fast partner være at fortrække.