E-mailUdskrivExport ICS

AFLYST - Rope N’ Play day - AFLYST

Arrangementoplysninger

Arrangement:
AFLYST - Rope N’ Play day - AFLYST
Dato:
søn, 1. november 2020, 12:00 - 18:00
Kategori:
Bondage

Beskrivelse

Rope n' play er en interesse gruppe for alle der kan lide reb, om det er til brug ved fiksering i forbindelse med sex og leg eller suspensions mv. Der vil være plads til alle, hvad end du nyder at kombinere rebene med andre redskaber, eller nyder rebene alene. 

Der vil være folk tilstede som har kompetencer indenfor alt fra simple begynder bindinger til det mere advancerede, så som suspensions og transitions. Desuden vil der også være råd og vejledning til dem som bliver bundet modellen/bunnien, både i forbindelse med evt smerte håndtering, sikkerhed osv. 

Det tilstræbes at der undervises de første 3 timer, i et koncept eller en binding som kan bruges til leg. Det er ikke givet at der kun vil indgå reb i konceptet, der kan indgå slagrebskaber, gags, sex, osv som en del af legen. Dog vil det være muligt at gennemføre undervisningen kun ved brug af rebene. Undervisningen starter 12:30, og er baseret på at i binder i par, rigger og model, men man er altid velkommen til at komme alene, enten for at se på, eller for at finde en mulig partner. 

Der vil være lånereb til begyndere. 

Påklædning: Nøgen, eller hvad du finder komfortabelt.