E-mailUdskrivExport ICS

Åbningsfest for hele foreningen

Arrangementoplysninger

Arrangement:
Åbningsfest for hele foreningen
Dato:
lør, 4. juli 2020, 20:00
Kategori:
Arrangement

Beskrivelse

Kinky sammen - hver for sig

Beskrivelse: Kink Youth inviterer d. 4. juli hele SMil til en stor åbningsfest i anledning af, at vi endelig må åbne vores dejlige forening op igen. I denne aftens specielle anledning er foreningen derfor åben for alle medlemmer, og der er ingen aldersbegrænsning. Aftenens fokus er at ryste hele foreningen sammen igen - samtidig med at vi undgår at udvide vores smittekredse.

Derfor har vi valgt at fokusere vores fest omkring temaerne exhibitionisme og voyeurisme. Der vil være en leg, som alle vil kunne deltage i og samtidig lege med omtanke. På denne aften håber vi at se så mange af jer som muligt vise jer frem og folde jeres exhibitionistiske og voyeuristiske sider ud.

Vi vil også servere snacks i løbet af aftenen samt forberede nogle lækre mojitoer perfekte til det varme vejr i juli måned. Vi håber selvfølgelig, at I alle vil forsyne jer vel i baren, da vores alles forening har brug for al den økonomiske hjælp, den kan få lige nu.

Dørene åbnes kl. 20:00 og festen slutter kl. 02:00. Fordi foreningen ikke er åben for gæster foreløbigt, er der kun adgang for SMil-medlemmer. Festens dresscode følger SMils vanlige dresscode, men stads dig gerne ud og vis dig frem i temaets ånd!

For jer alles sikkerhed har vi valgt at sætte grænsen for antallet af deltagere til 30 personer. Tilmelding er først-til-mølle-princippet, og sker ved at skrive til mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor I noterer hvem, der tilmelder sig ved fornavn og to første bogstaver af efternavnet. I vil efterfølgende modtage en mail, som bekræfter tilmeldingen. Skulle vi stå i den uheldige situation, at vi når over max antal deltagere, vil de øvrige få en mail omkring dette. Tilmeldingen begynder d.d. og lukker igen d. 3. juli kl. 12:00.

Hvis du har spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se jer alle.

Med venlig hilsen
Kink Youth