God opførsel i SMil

 

Samtykke

Samtykke er en vigtig del af BDSM, og noget, vi vægter meget højt i SMil Aarhus! Dette indebærer, at man inden alle former for seksuelle aktiviteter skal have et gyldigt samtykke fra alle involverede. 

Et gyldigt samtykke skal overholde FRIES-konceptet;

     Frit givet - Altså givet uden nogen former for pres

     Reversibelt - Et samtykke kan altid trækkes tilbage, hvilket involverer, at deltagerne i legen har et fælles safeword - enten deres eget eller det fælles “CIRKUS”

     Informeret - Deltagere skal vide, hvad de går ind til, eller være indforstået med ikke at vide det. Derudover skal alle involverede også være klar over de risici, den pågældende leg indebærer, fx risiko for mærker eller lignende.

     Entusiastisk - Det skal være et “JA!” fremfor et “Mjah…”

     Specifikt - Samtykket skal være givet til den situation, det drejer sig om, og til det, der skal foregå på netop dét tidspunkt

Andre situationer, der kræver samtykke Alle former for fysisk berøring. 

Det er ikke sikkert, folk har lyst til at kramme alle, blive taget på, give hånd, eller blive nusset, så spørg først. Dette gælder også folks lækre tøj - det kan være fristende at røre ved noget fedt fetishtøj, men spørg lige vedkommende, der har det på, først. Humør kan også skifte, og en person, du plejer at kramme, har ikke nødvendigvis lyst hver gang, så spørg hver gang

At kigge på

Selvom folk leger i det åbne rum, skal man ikke bare trække en stol hen og sætte sig for at kigge på. Spørg, inden legen går i gang. Nogen vil også invitere andre til at kigge på, og så må man selvfølgelig meget gerne kigge løs!

Kontakt og omgangstone.

Snak

Folk er generelt ret åbne og ærlige omkring deres seksualitet og omgangstonen kan være fri og åben, men det er din egen opgave at skabe kontakt. Du har lov til at spørge alle om alt, men et nej skal altid respekteres. På den anden side kan alle naturligvis også spørge dig om alt, og du styrer selv, hvad du siger ja eller nej til. Tilnærmelser må ikke udvikle sig til at være påtrængende, og ingen skal udsættes for at føle sig belejret.

Derudover skal man aldrig antage nogens roller, køn eller seksualitet. Spørg, hvis du gerne vil vide det, og accepter, hvis folk ikke ønsker at fortælle det. Tal almindeligt og respektfuldt til alle, ligesom du ellers ville gøre. En person, der er submissiv, er det ikke nødvendigvis uden for leg, og er det ikke nødvendigvis over for dig, så undlad at tale ned til personen, men behandl alle ligeligt.

Hvis man gerne vil snakke med nogen, er det tit en god start at nævne noget udstyr, personen har med, noget tøj, de har på eller lignende. Kink er årsagen til vi alle sammen er der, og derfor også en fælles interesse, de fleste meget gerne vil snakke om.

Andres leg

Man viser respekt overfor andre og andres leg, ligesom man ikke blander sig medmindre man har en personlig og klar aftale om dette. Oplever du en leg, som du ikke finder sikkerhedsmæssigt i orden, kan du altid kontakte den lokaleansvarlige og gøre opmærksom på din bekymring. Oplever du noget, der går over dine egne grænser, så kig væk, eller sæt dig et andet sted hen.

På samme måde skal du ikke kommentere højlydt på andres leg, mens den er igang, eller kritisere andres måde at lege på efterfølgende. Man må gerne stille nysgerrige spørgsmål, eller sige, at noget så megafrækt ud, men undlad at komme med konstruktiv eller negativ kritik, hvis du ikke er blevet spurgt. Dette gælder både andres leg og påklædning.

Husk også, at man ikke altid kan se, hvornår noget er leg eller aftercare, så hvis folk ser meget optagede ud af hinanden, eller lige har leget og ligger og nusser i en sofa, så vær forsigtig med at afbryde, da de kan være i gang med en leg eller noget aftercare.

Når man gerne vil lege med nogen

Fordi man altid kan sige nej, må man selvfølgelig også gerne spørge andre, om de har lyst til at lege. Man behøver ikke have en klar idé om, hvilken leg, man gerne vil have med en eller flere andre, man kan også blot spørge, om folk har lyst til at lege med én, og derefter snakke om, hvilken type leg, I har lyst til med hinanden i det øjeblik. I det hele taget er denne type samtale en god idé, særligt når man ikke leger sammen fast

Hurtige råd

            SPØRG! 

    Uanset om du gerne vil gøre noget ved eller med en anden person eller er nysgerrig på noget, så spørg! ● “Nej” er ikke en dårlig ting

    Selvom du får et nej, betyder det ikke, at du har gjort noget forkert eller ikke kan spørge igen en anden gang

    Du er hverken kedelig eller irriterende, fordi du siger nej, og folks syn på dig ændres ikke af dit nej ●     Vær nysgerrig!

    Kink-miljøet er en fantastisk billet til en masse frække, lækre, vilde oplevelser, så bliv ved med at spørge om ting og prøve alle de ting, du har lyst til, og som er lovlige