E-mailUdskrivExport ICS

Kinky Kyoto

Arrangementoplysninger

Arrangement:
Kinky Kyoto
Dato:
lør, 28. september 2019, 19:00
Kategori:
Arrangement

Beskrivelse

Kinky Kyoto

Bodysushi, rebshow, kimonoer og spionage – det bliver en fest!

Pris: 100 kr.

 

Pga. stor interesse anbefaler vi at man kommer i god tid. Vi gør opmærksomme på, at lokalerne max huser 50 mennesker*, og at vi muligvis er nødt til at afvise nogle i døren, hvis dette antal deltagere nås på aftenen.

 

På denne særlige aften vil vi gerne invitere til en af årets store

SMil-fester: Kinky Kyoto! Denne aftens tema er Japan og japansk kultur, og derfor vil dette selvfølgelig præge alle aspekter af festen: fra dresscode til oppyntning, musik, aktiviteter og forplejning! Vi sørger for en smukt oppyntet forening og en festlig stemning i allerbedste Japan-stil – vi mangler kun dig.

 Festen afholdes lørdag d. 28. september kl. 19.00-02.00, og alle SMil-medlemmer fra nær og fjern er velkomne. Det eneste, vi beder jer er, at I tager jeres allerbedste festhumør med. Vi ser selvfølgelig også gerne, at I kommer i jeres bedste japansk-inspirerede outfits, hvad end det er et flot Yakuza-jakkesæt, en maid lolita kjole, cosplay, kimono eller katteører – alt der er japansk-inspireret er velkomment! Finder du ikke lige det rigtige i skabet, må du også gerne følge SMils dresscode.

 Til festen har vi nøje planlagt en spionage-leg, som alle, der har lyst, kan deltage i. Den består af tre dele, som vil blive beskrevet yderligere på selve aftenen. Derudover vil aftenen også byde på et rebshow, en kostumekonkurrence og bodysushi nydt af bananblade på frivillige modellers kroppe.

 På denne aften betaler alle gæster ved ankomst 100 kr., som dækker alle festens aktiviteter. Der vil også være et bredt udvalg af velkomstdrinks, japansk-inspirerede drikke og snacks. Vi anbefaler alle at spise aftensmad hjemmefra, da der ikke vil blive serveret et hovedmåltid i løbet af aftenen.

Deltagelse i festen kræver ingen forhåndstilmelding, men vi sætter pris på, at du tilmelder dig eventet på Fetlife, så vi har et indtryk af, hvor mange deltagere vi kan regne med. Husk kontanter da de 100 kr. for deltagelse samt alt, du køber i baren, kun kan betales for kontant.

 

Program:

19-20: Ankomst og betaling. Dørene lukkes kl. 20.00 og ingen bliver længere lukket ind.

20-22: Fælles aktivitet - informationsindsamling

22-22:30: Rebshow

22:30-23: Fælles aktivitet – angivelse

23-24: Bodysushi

24-frem: Udnævnelse af vinderen af kostumekonkurrencen og fælles aktivitet – afstraffelse

 

Vi glæder os til at se jer alle og glæder os til et brag af en fest for hele SMil!

 Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til ReinamoraS, Boss-Ass-Bitch, Baeltedyret eller til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Med venlig hilsen

SMil Aarhus