E-mailUdskrivExport ICS

KinkYouth - Kinky House of Horrors!

Arrangementoplysninger

KinkYouth - Kinky House of Horrors!
Arrangement:
KinkYouth - Kinky House of Horrors!
Dato:
lør, 2. november 2019, 20:00
Kategorier:
Arrangement, KinkYouth

Beskrivelse

Kink Youth: Kinky House of Horrors!

Tricks and treats for everyone!

 

Vi har glædet os sådan, og nu er vi endelig klar til at præsentere jer for Kink Youths store Halloween-fest, Kinky House of Horrors

Arrangementet er åbent og gratis for alle SMil-medlemmer fra 18-35 år. Derudover er der åbent for gæster udefra mellem 18-35 år. Dette kræver dog tilmelding senest 1 time før festen begynder til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvori man blot skriver navn og dernæst er tilmeldt, så snart mailen er sendt. Prisen for aftenens event er 120 kr.  for ikke medlemmer, dette beløb betales ved ankomst.

 

Vi ser selvfølgelig gerne, at du har fundet dine bedste, mest spooky outfits frem, men du er også velkommen til at følge SMils sædvanlige dresscode.

 

Der vil være en kostumekonkurrence, hvor alle vil få mulighed for at stemme på aftenens bedste Halloween-outfit.

 Vi vil i år sørge for en uhyggeligt udsmykket forening i temaets ånd samt ulækre drinks og hårrejsende snacks. Der vil selvfølgelig i dagens anledning være aktiviteter og lege i temaets ånd - et lille hint til aftenens aktiviteter: Trick or treat!

 

Kink Youth er som altid ganske gratis at deltage i!

 Har du spørgsmål til Kink Youth, kan disse rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi glæder os til at se jer alle og er sikre på, at vi nok skal få et brag af et horrorshow på ægte SMil-manér!

 Med venlig hilsen

Kink Youth

 

KinkYouth er et event for unge mellem 18 og 35 Læs mere