E-mailUdskrivExport ICS

Kink Youth: Kinky New Year’s Resolutions party!

Arrangementoplysninger

Kink Youth: Kinky New Year’s Resolutions party!
Arrangement:
Kink Youth: Kinky New Year’s Resolutions party!
Dato:
lør, 4. januar 2020, 20:00
Kategorier:
Arrangement, KinkYouth

Beskrivelse

Kink Youth: Kinky New Year’s Resolutions party!

Nu nærmer vi os endelig! Lørdag den 4. januar kl. 20:00 – 02:00 slår KinkYouth dørene op til et brag af en start på 2020! Vores Kinky New Year’s Resolutions party er en fest for alle dem, som ønsker at skyde det nye år ordentligt i gang med en masse kinky nytårsforsæt. På denne aften vil dresscoden primært være galla og elegant tøj, men selvfølgelig må man også gerne følge SMils sædvanlige dresscode.

Arrangementet er åbent og gratis for alle SMil-medlemmer fra 18-35 år. Derudover er festen åben for gæster udefra mellem 18-35 år. Disse skal betale dagsmedlemskab på 120 kr. ved ankomst og skal mindst 1 time inden festens start tilmelde sig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeldingen er registreret, så snart mailen er afsendt.

 Vi har i årsskiftets ånd fundet på en leg med fokus på at skabe en masse aktivitet, så I får muligheden for at få afprøvet nogle af de ting, I ofte har været nysgerrige på, men måske aldrig har fået afprøvet. Og hvem ved? Måske du opdager en ny fetish, eller møder en ny partner på denne aften. Det bliver en fornyelsens og lystens aften!

 

Spørgsmål henledes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vel mødt!

SMil Aarhus – KinkYouth

 

KinkYouth er et event for unge mellem 18 og 35 Læs mere