E-mailUdskrivExport ICS

KinkYouth - Vulkangudernes Ofringsfest

Arrangementoplysninger

KinkYouth - Vulkangudernes Ofringsfest
Arrangement:
KinkYouth - Vulkangudernes Ofringsfest
Dato:
lør, 3. august 2019, 20:00
Kategorier:
Arrangement, KinkYouth

Beskrivelse

Vulkangudernes Ofringsfest

En hulafest fra helvede

 

Velkommen til vores Luau! Vi har glædet os sådan, og nu er vi endelig klar til at præsentere Kink Youths store sommerfest for jer d. 3. august fra kl. 20.00-02.00!

Vores hulafest i helvede er selvfølgelig en hawaiiansk fest med fokus på guddommelige naturkræfter og hellige ritualer – blandet med blomsterkranse, kokosnødder og en dejlig strandbrise.

Denne fest er for alle SMil-medlemmer i aldersrammen 18-35 år. Denne fest kræver ingen forhåndstilmelding – kom som du er. Vi ser selvfølgelig gerne, at du har fundet dine bedste hawaii-skjorter, hulaskørter og kokosnødde-BH’er frem – men du er også velkommen til at følge SMils sædvanlige dresscode. Vi stiller et bassin frem, så derfor anbefaler vi at tage dit yndlingsbadetøj med – hvad enten det består af en bikini, badeshorts, eller du foretrækker nudist-versionen.

På denne aften vil SMil Aarhus være rigt dekoreret og tage dig på en rejse til blandt andet den forbudte have, det vulkanske ritualalter og sandstranden med det rislende vand og de blanke konkylier. Der vil selvfølgelig i dagens anledning være aktiviteter og lege i temaets ånd, som bl.a. byder på rituelle ofringer og seancer, der udføres med blomsterkranse på. Desuden vil vi på denne aften sætte gang i en strip-limbo-konkurrence for alle, der har lyst til at deltage. Vores lege og aktiviteter begynder kl. 21.00, så sørg for at komme i god tid!

Der vil være hawaiianske velkomstdrinks og snacks til alle fremmødte.

Kink Youth er som altid ganske gratis at deltage i!

 

Har du spørgsmål til Kink Youth, kan disse rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se jer alle og er sikre på, at vi nok skal få et brag af en Luau på ægte SMil-manér!

Med venlig hilsen

SMil Aarhus - Kink Youth

 

KinkYouth er et event for unge mellem 18 og 35 Læs mere