E-mailUdskrivExport ICS

Open Lounge - Bondage m. FoxyLock

Arrangementoplysninger

Open Lounge - Bondage m. FoxyLock
Arrangement:
Open Lounge - Bondage m. FoxyLock
Dato:
tir, 27. august 2019, 19:00 - 23:00
Kategorier:
Arrangement, Open Lounge

Beskrivelse

Open Lounge har vist sig at være en bragende succes! Og derfor gentager vi selvfølgelig succesen i 2019 hver anden måned.

Er du nysgerrig efter at besøge en BDSM forening, men er af en eller anden grund ikke kommet afsted? Eller trænger du til en hyggelig aften i ligesindedes selskab? Så er det nu, at du skal kridte skoene!

SMil Aarhus - Aarhus' største BDSM-forening - giver hermed muligheden for at udforske dette ved at åbne dørene op til café aften i en afslappet atmosfære. Her har du mulighed for at se foreningen, opleve stemningen, samt gå på opdagelse i SMil's spændende lokaler.

BDSM-universet rummer en uendelig bred vifte af fantasier og muligheder. Og som en teaser til en af disse mange facetter er vi derfor denne aften rigtig glade for at kunne præsentere FoxyLock (Rikke), der vil præsentere os for shibari/kinbake/bondage. FoxyLock underviser til daglig i Klub Nawa, og gennem workshops i Danmark, Tyskland, Sverige, Holland m.m. har hun siden 2014 dygtiggjort sig inden for japansk inspireret bondage også kaldet shibari eller kinbaku.
Gennem et mindre show med efterfølgende mulighed for at besvare spørgsmål kaste lys over dette spændende emne, samt dele erfaringer omkring sin personlige tilgang til området.

Dresscoden denne aften er casual, og der er gratis entré for alle, samt te og kaffe på husets regning. Medlemmer af SMil er naturligvis også yderst velkomne til at deltage og være med til at skabe rammerne for en rigtig dejlig aften.

Dørene står åbent fra 19-23. Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen, SMil Aarhus