E-mailUdskrivExport ICS

Peer Sub

Arrangementoplysninger

Peer Sub
Arrangement:
Peer Sub
Dato:
lør, 28. september 2019, 15:00 - 19:00
Kategorier:
Arrangement, PeerSub

Beskrivelse

Arrangementet er i eftermiddag både for SMil-medlemmer og gæster.

I aften er det for os, som enten er submissive, masochist, eller bund af anden kategori, fx slave, little, brat, eller switch. Ved switch gælder det dog, at man i aften forholder sig til sin underdanige/masochistiske side.

Fokus er på samtale, hygge, og deling af erfaringer/oplevelser. Her er plads til alle – om man er ny, lidt erfaren eller meget erfaren indenfor BDSM-verden er underordnet.

Arrangementet er gratis for SMil-medlemmer. Hvis du ikke er medlem af SMil, koster det 120 DKK for et dagsmedlemsskab, men så skal du forhåndstilmelde dig ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – du skriver blot dit navn, og at du ønsker at deltage den pågældende dag.

Aftenen indledes med en ustruktureret snak om, hvad der lige er aktuelt.

Her er der plads til, hvis man har spørgsmål eller tanker, man kunne have brug for at dele.

Efterfølgende begiver vi os ud i Vendespillet. Vendespillet indeholder en række brikker, med enten et emne, eller et spørgsmål. Det er meningen, at vi skiftes til at trække en brik, svarer så godt vi kan, og lader de næste give sit bud, inden vi trækker en ny brik. Trækker man et emne, er der fri tolkning, og det er op til den, der trækker kortet, hvad emnet skal indebære.

Det er altid ok, hvis man ikke kan/ønsker at svare på spørgsmål/emne, eller hvis man svarer ud fra, hvad man i teorien kunne forestille sig i en given situation, hvis nu man ikke har erfaring indenfor det emne, der er trukket.

Hvis der er tid og mod tilbage, slutter vi af med at lege Gæt og Grimasser med BDSM-relaterede ord. Som noget unikt må man gerne bruge statister, men hverken de eller du må sige noget imens.

Har du spørgsmål ift. arrangementet, er du velkommen til at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Der er ingen dresscode til Peer Sub.