SMiL AArhus Præsentere Peer Whip - Teknik og øvedag

Peer Whip, kl. 16.00-19.00
En eftermiddag med slag i.

Workshop med slagredskaber, hvor princippet om øvelse-gør-mester er i højsædet.
Idéen med Peer Whip er, at de som har passion for slagredskaber mødes for at lære, øve og give feedback. Alle er velkomne, hvad enten du er den som svinger pisken eller den som modtager.Principperne for eftermiddagen er respekt for hinanden og hinandens leg, man deltager i det man har lyst til, ingen er mere end andre og vi håber at alle er indstillet på at dele ud af viden, kunnen, oplevelser og erfaringer.

Alle slagredskaber er velkomne; Floggere, spanskrør, hænder, paddles, tawser, single-tails, pervertibles (almindeligt uskyldigt udseende materialer, der med god fantasi kan bruges som slagredskab) og ja, you name it.

Medbring egne slagredskaber. I lokalerne vil der desuden være forskellige slagredskaber, som man er velkommen til at bruge.

Alt efter behov og deltagernes erfaring vil vi begynde med en intro, hvor vi gennemgår forskellige typer af slagredskaber, sikkerhed, formål med en slag-seance, slagteknikker og aftercare. Hvis nogen har mod og lyst – hvilket det typisk er – vil vi også give et par demonstrationer. Al læring foregår jo bedst efter devicen vise-forklare-øve, så vi skal hurtig i gang med at øve og give hinanden feedback og gode råd.

Som altid er der gratis adgang for SMil-medlemmer. Hvis du ikke er medlem af SMil, bliver du nødt til at forhåndstilmelde dig. Dette gør du ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (vi kan pt. desværre ikke love dig svar på spørgsmål via denne mail, det er blot vigtigt at du bliver registreret) og betale et dagsmedlemskab ved ankomsten. Der vil være mulighed for at deltage i aftenens arrangement på samme dagsmedlemsskab. Her skal du/I være opmærksom på dresscode.

Vi starter kl. 16.00, svinger løs med piske og andet fornøjeligt i nogle timer og for de som har mulighed og lyst til at deltage om aftenen, arrangerer vi take-away. Vi slutter senest kl. 19.00, så der kan blive gjort klar til aftenens arrangement (typisk Kink Academy eller lign.)

Vi har ikke nogen særlig dresscode til Peer Whip, men for såvel SMil-medlemmer som dagsmedlemmer gælder vores normale dress code fra kl. 20.00, dvs. lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende. Sort eller nobel påklædning er også acceptabelt.