Domini Noctis-gruppen arrangerer gallamiddag og legeaften for par, hvor herrerne er dominerende, og kvinderne er submissive. Desuden vil der som regel være en eller to stuepiger. Arrangementet er kun for SMil medlemmer. Kvinderne står under egne herrers beskyttelse og står kun til rådighed for egen herre. Andres kvinder må ikke berøres eller domineres uden udtrykkelig aftale med kvindens herre.

Deltagere i arrangementet ankommer mellem 18.30 og 19.00 og herefter lukkes dørene.
Under middagen sidder kvinderne med til bords og serverer for egne herrer. Efter middagen indtager vi desserten i sofagruppen, hvor kvinderne sidder på gulvet - husk tæpper, puder eller lignende. Herefter er der fri leg.

Middagens dresscode er som følger:
For mændene er dresscoden nobel påklædning. Det indebærer klassisk smoking, uniform eller jakkesæt, men kan også være pæne bukser med tilhørende pæn skjorte.
For kvinderne skal påklædningen være pikant. Det kan være en fin blondekjole, som viser den smukke kvindelige silhuet, flot undertøj, bodystocking eller lignende eventuelt med en kappe eller en let kåbe over. Det er selvfølgelig også en mulighed at komme i en O-kjole
med blottet barm og tilgængeligt skød.

Af hensyn til maden er sidste og bindende tilmeldingsfrist torsdag den 7. maj til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Der er plads til 8 par, og pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet. Mad og drikke betales separat. Afhængigt af antallet af deltagere bliver prisen for mad inklusiv en velkomstdrink 200 - 250 kr. Øvrige drikkevarer købes i baren.

 

Vi søger en eller to stuepiger til arrangementet.

Som stuepige får du en hyggelig aften, hvor du kan snuse til, hvordan en D/s gallamiddag foregår, uden at du selv skal stå til rådighed. Du får maden og en velkomstdrink.

Rollen som stuepige indebærer at du skal dække bord, anrette maden og efter middagen rydde væk og vaske op (der er opvaksemaskine.)

Din påklædning som stuepige er neutral i form af hvid overdel og sort nederdel, men der kan selvfølgelig aftales anden påklædning. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.