•    Åben bar       
•    Ingen dresscode           
•    Højlydt snak og grin er første prioritet
•    Udvid dit netværk
•    Mød et bestyrelsesmedlem       
•    Fremlæg gode idéer til det kommende bestyrelsesmøde
•    Mulighed for kinky spil-aften
•    Hver mdr kan du medbringe en ven/veninde for 30 kr.

3. sidste og sidste tirsdag hver måned 18.30-21.30

Vi lytter til medlemmerne, og udvider café-aften til 2 tirsdage hver mdr. Samtidig har vi gjort det muligt at tage en gæst med én gang i mdr. til kun 30 kr. Vi håber i vil benytte muligheden for at vise foreningen frem under uformelle omstændigheder. De 30 kr dækker udelukkende tidsrummet 18.30-21.30.
Der skal underskrives kodex!
Det vil stadig kræve en tur hos intro, for at kunne blive medlem.

Baren vil være åben, og der vil være plads til snak og høje grin. Leg er selvfølgelig tilladt, dog kommer snak og hygge i første række. Udnyt denne aften til at komme og dele de gode historier, og få lov til at grine igennem. Se det som en god mulighed for at netværke og få snakket med nogen du måske ikke har snakket så meget med, og dermed udvide dit sociale netværk.

Vi holder det casualt, og fjerner denne aften krav om dresscode.

Der vil være masser af mulighed for at hygge og have det sjovt denne aften.
Nøgen-twister, strip-poker, lussing-ludo, gæt vægten på et bryst, blindebuk eller ståtrold. Vi vil sætte rammerne, så kun jeres fantasti sætter grænserne.

Bestyrelsen vil bestræbe sig på, at mindst én fra bestyrelsen er til stede til café-aftenen. På denne måde kan du foreslå ting til bestyrelsen, som de kan drøfte på bestyrelsesmødet.

Bestyrelsen vil gerne gøre opmærksom på, at vi kun kan være så godt et organ, som i hjælper os til at blive. Hvis i har ønsker til foreningen, så skal vi gerne høre dem, for at kunne agere på dem. Vi er – som alle i andre – ’bare’ mennesker. Vi ønsker alle det bedste for foreningen, og det opnår vi bedst, hvis vi snakker sammen og hjælper hinanden. Så kom og giv dit besyv med, til ting du synes kunne gøre foreningen til et endnu bedre sted at komme. Om det er en mindre detalje ved lokalerne du kunne tænke dig udbedret, en fest du kunne tænke dig at afholde, eller en interessegruppe du gerne vil starte. Alt er velkomment.