En informationsaften er for dig, der gerne vil være medlem af SMil Århus, eller for dig der bare er nysgerrig og gerne vil se og høre mere om hvad SMil Århus er.

For at deltage i en informationsaften kræver det blot at du møder op.

Aftenen starter kl. 18.30, så det er vigtigt at du er her til tiden. Hvor lang tid en informationsaften varer afhænger af hvor mange der møder op, så afsæt derfor ca. halvanden time til mødet.

Vi starter med det formelle hos personen bag baren, hvor du bliver bedt om at læse vores husorden igennem stille og roligt med muligheder for at stille spørgsmål.

Herrefter bliver du vist rundt i foreningen af en person fra introgruppen, hvor I kan får en uformel snak om din interesseen for foreningen, og hvad der ellers er på hjertet

Eterfølgende vil "bartenderen" fortælle de lidt mere generelle informationer om foreningen.

Efter en times tid, beder vi dig forlade foreningen. Du får svar om medlemskab pr. mail samme aften så hurtigt som muligt. Det varer som regel ca. ½ times tid før der er svar. Kun ganske få bliver ikke tilbudt medlemskab.

 P.S. Modtager du ikke en besked fra os, så er det et udtryk for noget er gået galt og du er meget velkommen til at kontakte os. (tjek din spam folder)

En informationsaften er helt uforpligtende både for dig og SMil Århus.

Du er efter informationsaftenen ikke forpligtiget til at melde dig ind i SMil Århus, ligesom SMil Århus ikke er forpligtiget til at tilbyde dig medlemskab.

Der er ikke dresscode til selve mødet, men hvis du vender tilbage senere på aftenen, forventer vi, at du har tænkt over din påklædning i forhold til at være i en bdsm-forening. Vi forventer at du kommer i sort eller nobel påklædning eller udtrykker din seksualitet i form af lak, læder, latex, lækkert lingeri, bondage, rokoko, et generelt seksuelt udtryk, gotisk, cd/tv, uniform eller lignende.