Nogle vælger at fejre denne dag ved at klæde sig ud og mindes de døde. Nogle spiser særligt meget slik, efter de har frarøvet det fra andre mennesker. I SMil Aarhus er vi klar på at fejre alle aspekter af Halloween, og håber at vores medlemmer vil være med til dette. Er du mon en af de onde skabninger (toppe og sadister)? Eller er du et jordisk menneske klædt uskyldigt men frækt ud, for at lokke slik fra fremmede mennesker (bunde og masokister)? Måske har du mest lyst til bare at være med til at dele slik ud? Man bestemmer jo selv hvilken slags slik…

Vi har arrangeret hjælp fra en magiker, som får gjort vores lokaler nærmest uigenkendelige. Har du en frygt for edderkopper og andre kryb, så er det nok bedst du har en beskytter med. Har du lyst til at lege Buffy, så foretrækker vi at du ’nøjes’ med at slå med træpinden, frem for at dolke i brystkasser. Vil du gerne ligge i en kiste hele aftenen, så medbring venligst selv kiste!

Heksekonen brygger nogle uhyggeligt gode gærede drinks sammen, der kan købes til favorable priser denne aften. Fuldskab straffes hårdt med hjemsendelse, men lidt tipsy er da ok på sådan en frygtindgydende aften. Nogle af slaverne sendes en tur på møddingen og skrabe noget spiseligt sammen, så der er lidt snacks til alle. Vi sender monster-ungerne ud for at stjæle slik inden festen – så må I se om I kan stjæle det fra dem. Der vil være forskellige tiltag samt konkurrencer. Udklædning er ikke et krav, men der er præmie for bedst udklædte! Uden udklædning gælder SMil’s normale dresscode.

Tilmelding sker via eventet på fetlife samt mobile pay overførsel til 60611241 (Kristina/kassereren) eller kontant betaling i baren til den nette sum af 50 kr. Medlemsnummer oplyses ved betaling. Dette er inkl velkomstdrink og snacks. Der er kun plads til 49 i alt. Så skynd dig at melde dig til – hvis du tør. Hvis du er lidt nervøs, kan du altid medbringe én gæst for 120 kr. Forudbetaling her er også et krav, så ingen går forgæves. Festen starter kl. 19, og dørene lukkes kl. 20. (sær-aftale kan aftales, hvis du ikke kan nå det til kl. 20) Festen bliver ved så længe vi tør!