Vi er her alle for at lære mere.
Måske har du lyst til at medbringe dit yndlingslegetøj og vise det frem.
Måske har du spørgsmål til det at være switch? At være helt ny i miljøet? Måske vil du gerne se, hvordan man benytter et bestemt legeredskab/møbel?

Man kan være S’er, m’er, Switch, grøn eller erfaren, single eller i et par, man er velkommen så længe man kommer med et åbent sind.
I kan være et par der gerne vil prøve noget nyt, men gerne lige vil have noget vejledning først eller I søger nye input, så er KinkAcademy en oplagt mulighed.
Det kan være at du mangler en model til bondage og måske også gerne lige vil have et par tips, så er der mulighed for at komme på KinkAcademy-aften.

Sidder du nogen gange på en medlemsaften og brænder inde med et spørgsmål og ikke vil forstyrre, så er en KinkAcademy-aften en oplagt mulighed, da alle der kommer denne aften er indstillet på, at det er en aften der er til for ikke mindst at lege, men også for at lære og lære fra sig.
Det kan være der lige den aften ikke er nogen der har forstand på lige den ting du søger vejledning i, men så kender de garanteret nogen der gør og kan hjælpe dig videre.
Generelt er det kun fantasien der sætter grænser, så længe vi alle får en god oplevelse og går fra en KinkAcademy-aften med en god mavefornemmelse, samt at vi har lært noget nyt.

Aftenen er for SMIL-medlemmer, dagsmedlemmer og gæster i følge med et SMILÅrhus medlem.(Én gæst pr. medlem)
Entré priser:
SMil medlem:     kr.   30,00
Dagsmedlem:     kr. 120,00
Gæst:                 kr. 120,00

Vel mødt

KinkAcademy